تحولات لبنان و فلسطین

در پی افزایش نگرانی‌ها از شیوع ویروس «کووید-19»، سران کشورهای گروه موسوم به «جی 7» مجبور شدند، نشست خود را با محور ویروس کرونا به صورت ویدئوکنفرانس برگزار کنند.

نشست «گروه 7» در سایه شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار شد

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، در پی تشدید شیوع ویروس کرونا و افزایش نگرانی‌های جامعه جهانی از انتقال این ویروس ناشناخته، حتی رهبران قدرتمندترین کشورهای جهان موسوم به گروه 7 «G7» مجبور شدند که این نشست اقتصادی خود را در این روزها از طریق ویدئوکنفرانس برگزار کنند.

بنا به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی «بیزنس اینسایدر»، رهبران گروه ۷ روز گذشته (دوشنبه) از طریق ویدئوکنفرانس برای بحث درباره همه‌گیری ویروس «کووید-19» در جهان ارتباط بر قرار کردند.

در تصویری از این ویدئوکنفرانس که در صفحه توییتر منتشر شده بود، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «بوریس جانسون» نخست‌وزیر بریتانیا، «شینزو آبه» نخست‌وزیر ژاپن و «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا در ویدئوکنفرانس قابل مشاهده هستند.

بنا به گزارش شبکه «سی ان ان»، با تشدید تنش‌ها میان کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا در خصوص وضع محدودیت‌های مسافرتی و تولید واکسن «کووید-19»، موضوع این ویدئوکنفرانس، بر چگونگی هماهنگ‌سازی واکنش‌های کشورهای عضو گروه هفت به ویروس مرگبار کرونا متمرکز بود.

رهبران این گروه بعد از نشست مجازی روز گذشته خود در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: «با اقدام مشترک، ما تلاش می‌کنیم خطرات ناشی از همه‌گیری کووید-19 برای بهداشت و درمان و اقتصاد را رفع کنیم و زمینه را برای بازیابی مقتدرانه رشد و توسعه اقتصادی پایدار و پررونق  فراهم آوریم».

کنفرانس گروه هفت درست یک روز بعد از آن برگزار شد که یک رسانه آلمانی گزارش کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ظاهراً تلاش دارند با پیشنهاد مالی به یک شرکت دارویی آلمانی، حق انحصار تحقیقات در خصوص تولید واکسن کووید-19 را به آمریکا منتقل کند.

جاستین ترودو از خانه خود در «اتاووا» به این ویدئوکنفرانس پیوسته بود زیرا بعد از آنکه هفته گذشته، آزمایش کرونا همسر وی مثبت اعلام شد، نخست‌وزیر کانادا خود را در خانه‌اش قرنطینه کرده است که البته آنطور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، حال وی خوب است و هیچ‌یک از علائم ویروس کرونا را ندارد.

نخست‌وزیر کانادا روز گذشته در راستای اقداماتی برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در کشورش، اعلام کرد که از روز چهارشنبه هفته جاری، تمامی مرزهای خود را به روی غیر شهروندان و غیر مقیمین این کشور خواهد بست و شهروندان آمریکا را از این قاعده مستثنی کرد و گفت که این اقدام با هدف نجات جان کانادایی‌ها انجام می‌شود.

در حالیکه روند شیوع ویروس کرونا در چین بعنوان مرکز شیوع این بیماری سیر نزولی را طی می‌کند، این ویروس ناشناخته در کشورهای اروپایی روندی صعودی دارد و موجب افزایش نگرانی‌ها در میان مردم و مقام‌های این کشور شده است.

آخرین آمارها حاکی از آن است که طی ۲۴ ساعت گذشته تست کرونای ۳۴ نفر دیگر در کانادا مثبت اعلام شد تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۷۵ نفر برسد.

روز گذشته، آلمان از مثبت بودن تست کرونای ۱۴۲۸ نفر در این کشور خبر داد تا شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۷۲۴۱ نفر برسد. تا کنون در آلمان ۱۵ نفر از مبتلایان به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

در فرانسه نیز روز دوشنبه ۱۲۱۰ نفر دیگر به کرونا مبتلا شدند تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به ۶۶۳۳ نفر برسد. قربانیان ویروس کرونا در فرانسه تا کنون ۱۴۸ نفر بوده‌اند.

مقامات بهداشت و درمان آمریکا شامگاه روز دوشنبه اعلام کردند که آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۴۲۸۱ نفر افزایش یافته است. شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا نیز افزایش یافته و به ۷۴ نفر رسیده است.

مقامات ایتالیا روز دوشنبه از مرگ ۳۴۹ نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند تا شمار قربانیان این ویروس در این کشور اروپایی به ۲۱۵۸ نفر برسد.

از سوی دیگر، طی ۲۴ ساعت گذشته تست ابتلا به کرونای ۲۲۳۳ نفر دیگر در ایتالیا مثبت اعلام شد تا شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲۷ هزار و ۹۸۰ نفر برسد.

آمار و ارقام روز گذشته همچنین نشان می‌دهد، شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در بریتانیا با ۱۷۱ مورد افزایش نسبت به یک روز قبل به ۱۵۴۳ نفر رسیده است. 

در ژاپن نیز بیش از یکهزار و ۵۰۰ نفر تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و تعداد قربانیان این ویروس در این کشور به ۳۲ تن رسیده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.